J.Michaelpad verlicht op Kerstavond 2020

c42089c5-2779-4f89-b6f7-b2e7734c1c0bjpg
Onderstaand bericht heb ik verspreid

Beste bewoners van het J.Michaelpad, Ik woon al 13 jaar met veel plezier op dit pad. Het enige waar ik soms een beetje somber van word is de voordeurgalerij. Planten groeien er niet, dus bij mij staat er nu een kunstpalm voor de deur. Er zijn weinig mensen die de voordeur gebruiken, en dat is te zien. Nu heb ik een droom. Zou het niet prachtig zijn als op kerstavond (of al eerder) de hele galerij aan de waterkant verlicht is? Iedereen op zijn eigen manier de voorkant opleuken? En dat we dan op kerstavond, coronaproof, voor eigen voordeur, het glas heffen naar elkaar, en licht en liefde delen. Jeetje, ik word al blij als ik er aan denk. Doe je mee? Hang dan het bijgevoegde hart voor het kamerraam op de galerij. Dan maken we alvast een beetje verbinding.


Nog dezelfde avond ontving ik het eerste enthousiaste bericht.
De ontwikkelingen wil ik daarom graag delen via deze blog...
Ik ben ontroerd


--> Dank voor de prachtige uitnodiging. Ik heb ook een droom, papieren windlichtzakjes met een waxinelichtje
      voor de deur laten drijven.....
  

--> Een bericht met de aanhef "IK KEN JOU NIET MAAR IK VIND JE EEN HELD! 
     Recht uit jouw hart, jouw verlangen gevolgd… ik zeg, dat zouden meer mensen moet doen Waar ik je kan helpen help ik graag. EN..
   
 Door jou een leuker Kerst, dankjewel

--> Wat een mooi en ontroerend initiatief. Je hebt de verbondenheid gezocht, ik hou ervan! We hebben direct een lange slinger opgehangen,
  helaas te kort,  maar de rest van de bewoners hebben al bij besteld. Hartje hangt bij het raam.

--> 
Wat een leuk initiatief om de voorkant van onze huizen te verlichten.
  
--> Wij willen even laten weten dat we het een heel mooi initiatief vinden om gezamenlijk 
de voordeur galerij te verlichten. 58347742-24aa-490f-94ae-7871c81d19c9jpg
Beste bewoners van het J.Michaelpad, het was supergezellig, dank voor de mooie woorden en bedankjes.

--> "Nou Gerda, jouw initiatief is meer dan geslaagd.
Handhaving ook geweest, maar gaf een compliment! We hebben een mooie avond gehad" <--

Bedank ook jullie zelf, want alleen had ik het niet kunnen doen.

Het was een mooi verlichte Kerstavond, en voor herhaling vatbaar!

87cfa3ad-24cf-409f-bccc-4e30b2d4eb70jpgc42089c5-2779-4f89-b6f7-b2e7734c1c0bjpgc42089c5-2779-4f89-b6f7-b2e7734c1c0bjpg