Creatieve aandachtsessie / Droombord als Persoonlijk krachtvoorwerp of "Jimat"

Deze creatieve oefening is gebaseerd op het principe van een 'jimat' of persoonlijk krachtvoorwerp, een attribuut waar jij een goed gevoel bij hebt. Een Droom of Visiebord maken vanuit jouw innerlijke kracht.


Jij gaat plaatjes/teksten verzamelen die jou aanspreken, en daar maak je een
persoonlijk visie of droombord van. Dit kan later dienen als een "jimat" ,
Iedereen kan dit, ja, jij ook!

Prijs is v.a. 50 euro, afhankelijk van materiaal en wensen


ERVARINGEN / VOORBEELDEN VAN KLANTEN

Droombord in 2 fases, links 1e keer, rechts met nieuwe items over verwerkte items heen.

Heel bijzonder hoe dit proces verloopt. Tussen 1 en 2 zijn enkele maanden voorbij gegaan.

Ik had weerstand, en jouw kracht zit in  het voelen van die opgekropte emoties. Door jouw zachtheid  en zichtbaar medeleven, voel ik me veilig genoeg om die emotie los te laten.
Jij liet mij zien dat ik het wel kan. Rudolf Steiner zei het al:  "In je weerstand zit je kracht, ontdekt door creativiteit, en de sleutel tot openheid"

IK BEN GOED!

Na het maken van het moodboard zit ik beter in mijn vel. Ik vond de workshop heel ontspannen, omdat je me echt op mijn gemak stelde. Het was gezellig, vertrouwd.  Je liet me praten, luisterde goed en ik heb al pratende een prachtig moodboard gemaakt.

OPEN YOUR HEART

Ik ben zo trots en blij met  het eindresultaat, en het was zo ontzettend fijn om dit samen met jou te doen. Zeker voor iemand als ik met een veel te vol hoofd en gedachten die alle kanten op gaan, was het een moment van rust en gezelligheid!

STAP UIT JE COMFORTZONE 

Wat wil ik nou echt zelf? Met de workshop van Gerda, kwam ik intuïtief tot een inzicht. Gerda voelde goed aan wat ik nodig had. Door aanmoedigen, adviseren en laten gaan. Het was een fijn en inzichtelijk moment. Ik kijk met veel plezier naar het eindresultaat.