VERBEELDINGSKRACHT ACTIVEREN in een CREATIEVE AANDACHTSESSIE


Vind je het niet makkelijk om persoonlijke gedachten en gevoelens direct te uiten of onder woorden te brengen?
Deze creatieve werkvorm helpt om een drempel over te gaan en de gevoelens en gedachten toch te uiten.

Deze creatieve oefening  is gebaseerd op het principe van een jimat (talisman). Op Java wordt een jimat gewaardeerd omdat het met aandacht en rituelen is opgeladen. Het heeft daardoor een bepaalde functie gekregen. Het beschermt, trekt voorspoed aan of vergroot bijvoorbeeld zakelijk succes. De gedachte aan de jimat, geeft vaak al kracht. Omdat dit bij de eigenaar gevoelens van veiligheid of succes oproept, nog los van de daadwerkelijke mystieke lading die het voorwerp heeft.

Maak een "moodboard" over wie jij bent. Wat zijn jouw kwaliteiten en talenten?

Hang het ergens op waar jij jezelf herinnert aan jouw unieke eigenschappen. Laat dit werk een jimat worden die je herinnert aan het unieke kunstwerk dat jij zelf bent.

Opdat het je kracht geeft om jouw ruimte in te nemen. 

(bron uit boek "SENANG met de stille kracht" van Ivonne Kreule van stichting ALIRAN TENAGA DALAM)


Mijn energie geef ik vanaf 50 euro, afhankelijk van tijd, materiaal en wensen  (1 op 1)  inclusief drankjes en wat lekkers.
Persoonlijke cadeaubon maak ik vanaf 5 euro

REVIEWS EN VOORBEELDEN VAN VISION BOARDS

VERTROUWEN IS WETEN MET JE HART

VERBEELDINGSKRACHT ACTIVEREN

VALLEN EN OPSTAAN

INTUITIE

VERBEELDING

OPEN YOUR HEART

Ik ben zo trots en blij met  het eindresultaat, en het was zo ontzettend fijn om dit samen met MR te doen. Zeker voor iemand als ik met een veel te vol hoofd en gedachten die alle kanten op gaan, was het een moment van rust en gezelligheid!

STAP UIT JE COMFORTZONE 

Wat wil ik nou echt zelf? Met de workshop van Gerda, kwam ik intuïtief tot een inzicht. Gerda voelde goed aan wat ik nodig had. Door aanmoedigen, adviseren en laten gaan. Het was een fijn en inzichtelijk moment. Ik kijk met veel plezier naar mijn eindresultaat, wat ik zelf een kunstwerk vind van een weerspiegeling van mijn kern.’

COMPASSIE