AccessBars®

Eén van die tools en technieken binnen Access Consciousness is AccessBars.
AccessBars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.
Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Kracht van het hart

Meer ruimte en rust in je hoofd, is de sleutel naar luisteren naar je HART, intuïtie, gevoel. Hoe zou ik graag willen dat mijn leven is?

Rust en ruimte in je hoofd

Elke sessie creëert weer een  zee aan ruimte in je hoofd, waardoor je meer Jou kunt zijn. De Bars zijn 32 punten op je hoofd, en deze worden in een sessie allemaal aangeraakt. 

Sessie van 60 minuten ~ 55 euro

Kracht van hart en brein samen

Hart en brein gaan samenwerken. Als je verstand eenmaal uit de weg is, ben jij vrij om te spelen!

ERVARINGEN VAN KLANTEN

EEN ERVARING...

Ik vind je een fijne rustige vrouw, waarbij ik gemakkelijk de controle uit handen geef (en ik heb graag de controle), en me overgeef aan jouw magische handen. Want zo voelt dat. Ik vind het heel bijzonder dat je met zachte aanrakingen op het hoofd in een soort waak/slaapstand terecht komt, waarbij je volledig ontspannen bent. Wat me opvalt is dat je gedachten "uit" gaan. Je bent echt in het hier en nu zonder gedachten. Heel fijn, een aanrader! {vrouw 40 jr 2e keer}

EEN ERVARING...

Ik had behoefte aan rust, ontspanning en meer energie. Het is heel interessant, je bewust te worden, tijdens en na de sessie, hoeveel spanning je eigenlijk had! Het heeft grote positieve invloed op mij! {vrouw 55 jr 6e keer}

EEN ERVARING
Voor wie mij kent, weet dat ik onstuimig ben en veel energie heb.
Aan het eind van een stressvolle dag op mijn resort op Zanzibar  https://www.baobabbungalows.com/ had ik ontspanning nodig.
Door bepaalde plekken op mijn hoofd aan te raken voelde ik energie stromen op plaatsen waar ik normaal lichte klachten heb.
Ook was ik binnen enkele minuten onder zeil.
Gerda, je hebt gouden handjes, dankjewel!
Arjan van Honk, personal trainer en oprichter van
ZERO023 HEALTH STUDIO'S

EEN ERVARING...

Heerlijke accessbars sessie gehad, was onwijs fijn en voelde me meteen op mijn gemak, heerlijk ontspannen en inderdaad, een alt-delete net als bij de computer! Ik wilde van mijn medicijnen af en i.c.m. deze sessies is mij dat gelukt. {man 25 jr 4e keer}