Access Bars® 

wat mag je verwachten?

Bewustwording of leven in bewustzijn betekent dat je je bewust wordt van het verschil tussen je gedachten en de realiteit. Het is het loslaten van je overtuiging dat je gedachten de enige waarheid zijn. Pas dan kun je de wereld zien zoals die is, jezelf zien zoals je echt bent, voorbij je gedachten. Je stelt je open voor wat het leven je brengt.
Een Access Bars sessie kan je daarbij helpen.

Tijdens de Bars sessie lig je volledige gekleed, comfortabel en ontspannen op je rug.  Access Bars zijn energiebanen door en om het hoofd. In verschillende samenstellingen worden de 32 punten op het hoofd een aantal minuten licht aangeraakt  De hersenactiviteit die door de aanraking van de 32 punten wordt veroorzaakt is vergelijkbaar met de hersenactiviteit tijdens meditatie.  Tijdens de behandeling worden blokkades losgelaten, zie het als een soort van reset.
Effecten tijdens en na de behandeling zijn zeer divers:  
  • vermindering van vermoeidheid en spanningen
  • een helder hoofd, vermindering of verdwijnen van hoofdpijn
  • meer veerkracht
  • meer rust, ruimte en energie
  • creatiever en keuzes durven maken
Duur van een sessie voor volwassene is 60 minuten, voor een kind 30 minuten. (bij een kind werkt het sneller)

Wil je eerst wat ervaringen lezen voordat je besluit om een sessie te ondergaan? ---> Scroll door naar beneden!

Filmpje

Dit filmpje laat zien wat er in het brein gebeurt, voor en na een Access Bars sessie. Gepresenteerd door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin, met Gary Douglas & Dr. Dain Heer, oprichters van Access Consciousness. 

Zie voor meer informatie;

 https://www.accessconsciousness.com/nl/micrositesfolder/accessbars/

Ervaringen van mijn klanten:

Tineke

Ik heb de behandeling als een welkom kado voor mezelf ervaren. Heel bijzonder om naar huis te gaan met een gevoel van zelfliefde die heel natuurlijk voelt .... hierdoor reageerden mijn gezinsleden ook lief en zorgzaam naar mij. Een sneeuwbaleffect!

Donna (11 jaar)

In het begin vond ik het een beetje spannend, maar dat was niet nodig, Gerda is lief, en ik voelde me snel op mijn gemak. Het begon met contactpunten aanraken, en toen begon de "massage". Dat was best fijn. Ik vond het wel een beetje lang duren, maar toch was het leuk. Als je op een fijne manier rustig wil worden, is dit de beste manier.

Marlo (12 jaar)

In het begin vond ik het heel spannend, maar na een paar minuten was het wel weer fijn. Het is heel ontspannend door het muziekje, en ik wil het graag nog een keer doen.

Helene

Stress? Te veel dingen aan je hoofd? Ga naar Madame Renarde en

ondervind een Access Bars behandeling. Echt fantastisch! Dagen erna nog een ontspannen gevoel in hoofd en lichaam.
Jose
Bij Madame Renarde een heerlijke ontspanningssessie gehad. Ze weet precies de juist snaar te raken, en ik kwam er heerlijk relaxed vandaan. Zeker voor herhaling vatbaar!
Linda
Het was een fijne rustgevende behandeling, in een ontspannen sfeer.
Bedankt Gerda!

Sonja

Jij hebt mij iets bijzonders meegegeven dmv je access bars! In een mindere periode van mijn leven, op een onrustig moment, heb ik een warme deken van rust van jou ontvangen. Zo'n fijn gevoel, zo bijzonder! Dankjewel.
Manon
Ik raakte zo ontspannen tijdens de sessie dat er een soort licht door mij heen ging. Heel bijzonder. De dag erna had ik hoofdpijn en was erg moe, maar dit verdween in de loop van de dag. Ik voel mij nu krachtiger en sta meer in verbinding met mezelf.Jelle

Als ondernemer ben je vaak alleen maar druk, druk, druk en neem je te weinig tijd voor rustmomenten. Een Access Bars sessie dwingt je een uur lang een bepaalde rust toe te laten en dat werkt goed. Daarna voel je je relaxt, is het gehaaste gevoel verminderd en ervaar je een grote mate van ontspanning. Dit blijft ook een langere periode aanwezig. De begeleiding was aangenaam. Gerda legt alles goed uit en is tijdens de behandeling rustig en zelfverzekerd.

Mariel

Voor het eerst kennis gemaakt met Access Bars en het gewoon ondergaan zonder het teveel te willen begrijpen. Binnen no-time lag ik in diepe ontspanning. In eerste instantie ontstonden er mooie kleurpatronen die langzaam overgingen in rust. De dagen erna heel ontspannen en energiek gebleven. Een hele bijzondere en rustgevende ervaring. Voor herhaling vatbaar!

Marja

De ontvangst en kennismaking voorafgaand aan de behandeling vond ik prettig. Je neemt de tijd om elkaar wat beter te leren kennen. De sensaties die de behandeling teweeg brachten ervaarde ik als intens en heel duidelijk op bepaalde locaties in mijn lijf. Ik was er met mijn aandacht volledig bij terwijl ik ook heel ontspannen was. Bijna meditatief... Nu, twee weken verder, kan ik terugkijken op ontspannen dagen waarin mijn balans zeker is verbeterd. Ik heb door jouw behandeling net dat zetje gehad om alles te laten komen zoals het komt.

Deborah

Mijn eerste ervaring met access bars was een onverwachte en onvergetelijke. Van te voren had ik mij stiekem bedacht dat het een lang uurtje zou worden. Een uur vrijwillig stil gaan liggen was niet aan mij besteed, dacht ik. Wat ga ik mij toch allemaal bedenken en in mijn altijd drukke hoofd halen? Nou...HELEMAAL NIETS dus! Ik kon een uur lang niets bedenken, ontspannen lag ik daar, versmolt ik met de omgeving. De druk die ik letterlijk in mijn hoofd voelde maakte plaats voor RUST.

Kitty

Wat een mooie en bijzondere ervaring heb ik bij jou mogen ondergaan. De sfeer en rust die jij uitstraalt en geeft met deze behandeling. Het voelt zo goed om weer een stukje rust te krijgen in mijn soms volle hoofd. Een hele mooie ervaring en ik zal zeker nog eens een behandeling als verwennerij voor mezelf nemen. 

Jacques

Druk in mijn hoofd, vroeg wakker, meteen dingen plannen waarvan ik vind dat die vandaag dienen te gebeuren. Zonder verwachting heb ik een access bars behandeling ondergaan en al na de eerste sessie, merkte ik dat er meer rust in mijn hoofd was. Ik ging ook langer slapen. Heel bijzonder te voelen wat er tijdens de behandeling met je gebeurt, en wat het resultaat is. 

Marianne

Een heel eigen plekje waar een hoog welkomstgevoel en rust vanuit gaat. De behandeling heeft me een enorm gevoel van rust en vrede in mezelf gegeven.