WAT KAN IK VERWACHTEN?

Een Bars sessie is heel simpel. Vind jij het moeilijk om dingen los te laten? Wanneer iemand de punten op je hoofd aanraakt, laat je al los. 

Het enige wat je hoeft te doen is liggen op de massagetafel en ik zal door middel van een lichte aanraking je Access Bars runnen.   

Dit vertraagt de hersengolven, waardoor je in een andere staat van bewustzijn komt.  

 Je hoeft even niks. Je mag praten, in slaap vallen. Het is allemaal oké.


Het is belangrijk op te merken dat Access Bars geen vervanging is voor professionele medische behandeling, maar eerder een aanvulling kan zijn op andere vormen van therapie en zelfzorg. 


Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur en ik vraag er 50 euro voor  (ja echt 50! omdat ik dit zoveel mogelijk mensen wil laten ervaren)
Persoonlijke cadeaubon door mij laten maken is mogelijk vanaf 5 euro


EEN ERVARING...

Ik vind je een fijne rustige vrouw, waarbij ik gemakkelijk de controle uit handen geef (en ik heb graag de controle), en me overgeef aan jouw magische handen. Want zo voelt dat. Ik vind het heel bijzonder dat je met zachte aanrakingen op het hoofd in een soort waak/slaapstand terecht komt, waarbij je volledig ontspannen bent. Wat me opvalt is dat je gedachten "uit" gaan. Je bent echt in het hier en nu zonder gedachten. Heel fijn, een aanrader! {vrouw 40 jr 2e keer}

EEN ERVARING...

Ik had behoefte aan rust, ontspanning en meer energie. Het is heel interessant, je bewust te worden, tijdens en na de sessie, hoeveel spanning je eigenlijk had! Het heeft grote positieve invloed op mij! {vrouw 55 jr 6e keer}

EEN ERVARING...

Heerlijke accessbars sessie gehad, was onwijs fijn en voelde me meteen op mijn gemak, heerlijk ontspannen en inderdaad, een alt-delete net als bij de computer! Ik wilde van mijn medicijnen af en i.c.m. deze sessies is mij dat gelukt. {man 25 jr 4e keer}

ACCESSBARS OP ZANZIBAR #1

Voor wie mij kent, weet dat ik onstuimig ben en veel energie heb. Meditatie, sport of massage zijn natuurlijke ontspannings methoden voor me.
Aan het eind van een stressvolle dag op mijn resort op Zanzibar   https://www.baobabbungalows.com/ mocht ik plaats nemen op de behandelbank. Na een korte introductie begon Gerda met de behandeling.
Door bepaalde plekken op mijn hoofd aan te raken voelde ik energie stromen op plaatsen waar ik normaal lichte klachten heb.
Ook was ik binnen enkele minuten onder zeil. En daarmee bedoel ik in een meditatieve ontspannen energie.
Geen racende gedachten, geen gespannen gezicht. Je voelt door de aanrakingen het gezicht en lichaam ontspannen. Gerda, je hebt gouden handjes, dankjewel!
Arjan van Honk, personal trainer en oprichter van Zero23 Health Studio's

ACCESSBARS OP ZANZIBAR #2

Nieuwsgierig geworden na het verhaal van Arjan, wilde ik ook een sessie ervaren. Het eerste deel heb ik prima kunnen volgen, daarna kwam ik in een ontspanning die ik nog niet eerder had ervaren. Het voelde een beetje als tussen twee vormen van bewustzijn in. De behandeling duurde een uurtje maar het voelde alsof het twee en een half uur was. Ook na de behandeling een vorm van rust ervaren. Ik ga dit zeker herhalen. (man 42 jr)