Access Bars®

Gun jezelf een heerlijk ontspan moment, met aansluitend een kopje thee, chocola, en even nagenieten.

Access Bars zijn energiebanen door en om het hoofd. Door deze punten licht aan te raken worden de hersengolven beïnvloed. De hersenactiviteit die door de aanraking van de 32 punten wordt veroorzaakt is vergelijkbaar met de hersenactiviteit tijdens meditatie.

Tijdens de behandeling worden blokkades losgelaten. Effecten tijdens en na de behandeling zijn zeer divers:
#vermindering van vermoeidheid en spanningen
#een helder hoofd, vermindering of verdwijnen van hoofdpijn
#meer veerkracht
#een betere weerstand
#optimistischer en lichter in het leven staan
#meer rust, ruimte en energie
#creatiever en keuzes durven maken 

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR DE REVIEWS

Ervaringen van klanten

Jacq * Druk in mijn hoofd, vroeg wakker, meteen dingen plannen waarvan ik vind dat die vandaag dienen te gebeuren. Zonder verwachting heb ik een access bars behandeling ondergaan en al na de eerste sessie, merkte ik dat er meer rust in mijn hoofd was. Ik ging ook langer slapen. Heel bijzonder te voelen wat er tijdens de behandeling met je gebeurt, en wat het resultaat is. Ook de bijzondere sfeer die Gerda creëert, en de ruimte voor een gesprek, draagt daar zeker aan bij. 

Kitty * Wat een mooie en bijzondere ervaring heb ik bij jou mogen ondergaan. De sfeer en rust die jij uitstraalt en geeft met deze behandeling. Het voelt zo goed om weer een stukje rust te krijgen in mijn soms volle hoofd. Een hele mooie ervaring en ik zal zeker nog eens een behandeling als verwennerij voor mezelf nemen. 
Deborah * Mijn eerste ervaring met access bars was een onverwachte en onvergetelijke. Van te voren had ik mij stiekem bedacht dat het een lang uurtje zou worden. Een uur vrijwillig stil gaan liggen was niet aan mij besteed, dacht ik. Wat ga ik mij toch allemaal bedenken en in mijn altijd drukke hoofd halen? Nou...HELEMAAL NIETS dus! Ik kon een uur lang niets bedenken, ontspannen lag ik daar, versmolt ik met de omgeving. Even onzichtbaar en heb het zowaar gevoeld. De druk die ik letterlijk in mijn hoofd voelde maakte plaats voor RUST. 

Marja *
De ontvangst en kennismaking voorafgaand aan de behandeling vond ik prettig. Je neemt de tijd om elkaar wat beter te leren kennen. De sensaties die de behandeling teweeg brachten ervaarde ik als intens en heel duidelijk op bepaalde locaties in mijn lijf. Ik was er met mijn aandacht volledig bij terwijl ik er ook heel ontspannen bij was. Bijna meditatief... Nu, twee weken verder, kan ik terugkijken op ontspannen dagen 
waarin mijn balans zeker is verbeterd. Ik heb door jouw behandeling net dat zetje gehad om alles te laten komen zoals het komt.
Mariel * Voor het eerst kennis gemaakt met Access Bars en het gewoon ondergaan zonder het teveel te willen begrijpen. Binnen no-time lag ik in diepe ontspanning. In eerste instantie ontstonden er mooie kleurpatronen die langzaam overgingen in rust. De dagen erna heel ontspannen en energiek gebleven. Een hele bijzondere en rustgevende ervaring. Voor herhaling vatbaar!
Mariel heeft een eigen website en maakt hele mooie mozaïeken. Zie meesterwerkcoach.nl en stukjesgelukt.nl

Marianne*  Een heel eigen plekje waar een hoog welkomstgevoel en rust vanuit gaat.  Ik voelde me dan ook meer dan welkom! De behandeling heeft me een enorm gevoel van rust en vrede in mezelf gegeven.
Ik voelde heel veel rust, heerlijk in mezelf gekeerd en kon me goed afzonderen van de omgeving waar ik me in bevond.

Sonja * Jij hebt mij iets bijzonders meegegeven dmv je access bars! In een mindere periode van mijn leven, op een onrustig moment, heb ik een warme deken van rust van jou ontvangen. Zo'n fijn gevoel, zo bijzonder! Dankjewel.
Helene* Stress? Te veel dingen aan je hoofd? Zin in aandacht? Ga naar Madame Renarde en ondervind een Access Bars behandeling. Echt fantastisch! Dagen erna nog een ontspannen gevoel in hoofd en lichaam.