WIE IS MADAME RENARDE?


de Vos is mijn meisjesnaam, Renarde in het frans

Jaren geleden bedacht, toen ik wat zelfgemaakte spulletjes ging verkopen in de winkel van een vriendin. Gerda is mijn voornaam.

Mijn hele leven ben ik al bezig met het transformeren van meubels, kleding en andere voorwerpen.
Ik zie schoonheid in dingen die andere mensen weggooien. Men vraagt altijd eerst aan mij of ik het nog kan gebruiken, en dat is meestal ja.

"Van niets iets maken", heerlijk! 
( en dat schijnt dus Indisch te zijn)

Het ontstaan van de aandacht sessies

Ik werkte bij de Politie eenheid Noord-Holland toen de grote reorganisatie naar de Nationale Politie plaats vond.
Een heel onrustige periode voor alle collega's. Daarom bedacht ik iets positiefs. 

Mooie open gesprekken, met aandacht. Vervolgens probeerde ik het gesprek beeldend te vatten in een collage.
Na uitreiking hiervan mocht de volgende collega aangewezen worden, en deze ontving van mij een uitnodiging met het waarom (lees compliment) van de voorgaande collega.
Veel heb ik van de gesprekken geleerd, met volle aandacht geluisterd en ervaren, hoe blij mensen worden als ze over de mooie herinneringen praten van hun werk.

Bewustwording na een burn out

Ik heb geleerd dat een crisis ook een kans is. Altijd al geïnteresseerd geweest in boeddhisme, bracht het mij op het pad van Mindfulness en Yoga. 

De studie Positieve Psychologie heeft alles versterkt, en mijn gevolgde workshops m.b.t. Intuïtieve ontwikkeling leerden mij beter om te gaan met mijn HSP kwaliteiten. 

Deze ervaringen, in combinatie met ontwikkelingen op het werk, hebben ertoe geleid dat ik na 38 jaar ontslag genomen heb bij de Nationale Politie. Die jas paste mij niet meer.
Makkelijk was de beslissing niet, maar ik kan nu, met trots, terugkijken op een mooie carrière, met diverse interessante functies. 

Ik ga voor mezelf werken. De aandacht sessies die bij de Politie ontstaan zijn, geef ik nu in mijn eigen "Indische sfeerruimte" en in "gegroeide" vorm.

Ik ben ervarings deskundige en Access Consciousness Bars Practitioner®, waardoor ik jou kan helpen om goed, of beter, voor jezelf te zorgen.


Ik ben dankbaar 

Voor de steun en aanmoediging van mijn man Jacques,
en onze kinderen Barry, Donna en Annelie.
Zonder hun geloof in mij was het niet gelukt.

 Mijn ©logo is ontworpen door Barry https://www.barr-e.nl/