WIE IS MADAME RENARDE?

de Vos is mijn meisjesnaam, Renarde in het frans

Jaren geleden bedacht, toen ik wat zelfgemaakte spulletjes ging verkopen in de winkel van een vriendin. Gerda is mijn voornaam en ik ben 60 jaar jong.

Mijn hele leven ben ik al bezig met het transformeren van meubels, kleding en andere voorwerpen.
Ik zie schoonheid in dingen die andere mensen weggooien. Men vraagt altijd eerst aan mij of ik het nog kan gebruiken, en dat is meestal ja. "Van niets iets maken", heerlijk! 

Bewustwording na een burnout.

Ik heb geleerd dat een crisis ook een kans is. Altijd al geïnteresseerd geweest in boeddhisme, bracht het mij op het pad van Mindfulness, Yoga en mediteren. De studie Positieve Psychologie heeft alles versterkt, en mijn gevolgde workshops m.b.t. Intuïtieve ontwikkeling leerden mij om beter om te gaan met mijn HSP kwaliteiten. Kwaliteiten wil ik benadrukken omdat ik mezelf als zwak zag door de tranen die zo snel tevoorschijn kwamen. 

Ik werkte bij de Politie eenheid Noord-Holland toen de grote reorganisatie naar de Nationale Politie plaats vond.
Een heel onrustige periode voor alle collega's. Daarom bedacht ik iets positiefs. Een AANDACHTROUTE. Zo mooi te horen hoe iedereen over zijn mooie en minder mooie herinneringen sprak. Heel open! Vervolgens probeerde ik het gesprek beeldend te vatten in een collage.
Na uitreiking hiervan mocht de volgende collega aangewezen worden, en deze ontving van mij een uitnodiging met het waarom (lees compliment) van de vorige collega.
Heel leerzaam waren de gesprekken voor mij, en ook gaven ze energie, kennis en lieten mijn creativiteit stromen. Een bewustwording voor mij dat we zoveel van elkaar kunnen leren als we oprecht en aandachtig luisteren.

Deze ervaringen, in combinatie met mijn hoog gevoeligheid en ontwikkelingen op het werk, hebben ertoe geleid dat ik na 38 jaar ontslag genomen heb bij de Nationale Politie. Die jas paste mij niet meer.
Makkelijk was de beslissing niet, maar ik kan nu, met trots, terugkijken op een mooie carrière, met diverse interessante functies.

Ik ga voor mezelf werken. De aandacht route die bij de Politie ontstaan is, geef ik nu in mijn eigen ruimte en in "gegroeide" vorm.
Ik ga doen waar ik blij van word en in geloof. Ik ben ervarings deskundige en inmiddels ook officieel Access Consciousness Bars Practitioner®.

Alles klopt. Ook dit is weer zo passend bij waar ik in geloof, en voel wat goed is voor iedereen. Rustmomenten in deze drukke, onzekere tijden. Ik wil je hier graag kennis mee laten maken. Zie het als een ontspannend verwenmoment voor jezelf.


Ik ben dankbaar 

Voor de steun en aanmoediging van mijn man Jacques,
en onze kinderen Barry, Donna en Annelie.
Zonder hun geloof in mij was het niet gelukt.

©logo is ontworpen door Barry https://www.barr-e.nl/

verder gaat mijn dank ook uit naar
Marlon Brammer van https://www.innerselftraining.nl/
en
Lusanne van  https://vialusanne.nl/